MusicCast

YAE YAE

Descopera sunetul adevarat

Dupa 130 de ani de experienta si traditie in redarea si creatia muzicala Yamaha continua sa exploreze limitele sunetului.
De pe scena de concert si pana in studioul de inregistrari aceasta istorie muzicala a modelat modul in care ascultam muzica acasa.
Si cu aceasta pasiunea de a aduce o reproducere muzicala cu nuante unice a unui spectacol live ce inspira inovatie si redefineste cum experimentam muzica Yamaha prezinta MusicCast.
La frontiera intre tehnologia prezentului si cea a viitorului MusicCast este integrat in toate echipamentele de casa din noua generatie. Reda muzica facil si la calitate ridicate de oriunde din casa ta.

Ce ESTE musiccast

Descopera capabilitatile extrem de puternice ale noii integrari complete Yamaha in toata casa ce duc experienta reproducerii muzicale la alt nivel in toate spatiile pe care le iubesti.
MusicCast este o tehnologie audio avansata completata de sunetul de casa al Yamaha, pentru care compania este recunoscuta.
Constructie superioara, design atent si tehnologie inovativa se imbina pentru a crea si de a duce mai departe mostenirea celui mai mare producator de instrumente muzicale din lume.
De la Receivere AV la sound-bar-uri si la boxe wireless tot de ce ai nevoie este disponibil pentru a iti duce sistemul audio din toate camerele din casa la un cu totul alt nivel.

Share in toate camerele

Imagineaza-ti daca ai putea sa dai share la muzica pe care o iubesti oriunde in casa, indiferent de format. De la discul tau vinil preferat si pana la serviciile de streaming sau la casting cu AirPlay® sau Bluetooth® si chiar sunet de la televizorul tau. Musiccast face toate astea!
In plus, toate produsele MusicCast sunt create cu atentia indreptata catre calitatea sunetului. Formatele de muzica high-res incluzand aici ALAC pana la 96kHz, WAV, FLAC si AIFF pana la 192kHz.

MUSICCAST SURROUND

Dezlantuie toate capacitatile sistemului de surround wireless prin combinarea unui receiver AV sau a unui sound-bar cu o pereche de boxe MusicCast 20 sau MusicCast 50. Sincronizeaza boxele usor pentru a produce ce mai captivanta experienta home cinema pentru vizionarea serialelor sau filmelor preferate.