True Sound

Nimeni nu înțelege sunetul mai bine decât Yamaha. Ca lider mondial în fabricarea instrumentelor muzicale și echipamentelor audio, Yamaha are o poziție unică pentru a exprima fiecare sunet așa cum a intenționat artistul.

Sunetul care oferă o timbră incredibil de detaliată și precisă în fiecare notă. Sunetul experimentat prin contrastul emoțional dintre liniște și mișcare. Sunetul care reproduce un sentiment de atmosferă, ca și cum ai fi acolo, de fapt.

De la muzică și filme până la experiențe de gaming imersive, există un motiv din spatele fiecărui sunet. Este timpul să descoperi Sunetul Adevărat.

3 ELEMENTE DE BAZĂ

Fiecare ureche aude lumea diferit. Yamaha exprimă sunetul așa cum a intenționat artistul. Reproducerea elementelor sonore, cum ar fi vocile, instrumentele, dialogul din TV și efectele sonore la tonul potrivit necesită atât pasiune, cât și precizie. Yamaha realizează acest lucru prin echilibrul tonal, îmbogățirea armoniilor și recrearea muzicalității pentru a te ajuta să auzi sunete pe care nu le-ai auzit înainte.

Muzica, în esența sa, este o conexiune de un sunet cu altul. Acestea formează fraze, cu pauze adăugate pentru expresii alternative de putere și delicatețe. Yamaha urmărește dinamica în sunet pentru a contrasta liniștea și mișcarea. Nu doar sunetele puternice – există frumusețe și în pauze.

Cele mai iubite compoziții și performanțe te fac să simți că ești acolo – fie că este vorba de primul rând la un concert live sau cel mai bun loc într-un teatru. Yamaha abordează expresia spațială cu nuanță și precizie, reproducând cu exactitate imaginea sonoră pentru a nu doar a conveia poziția unui instrument sau artist, dar și mișcarea din spatele acestuia.

TEHNOLOGIA SUNETULUI ADEVĂRAT

Fuziunea dintre acustic și electronic este o realizare pe care doar Yamaha ar putea să o îndeplinească, deoarece excellează la absolut tot ce este legat de sunet și muzică, de la fabricarea instrumentelor muzicale până la echipamentele Pro Audio.

Descoperă aici numeroasele tehnologii unice care ajută la producerea Sunetului Adevărat, precum și filozofia din spatele creării sunetului.

APROPIE-TE

Simte emoția în muzica și filmele tale preferate. Auzi sunete pe care nici măcar nu știai că le lipsești. Abordarea Yamaha în ceea ce privește echilibrul tonal aduce la viață noi sunete. Corurile de fundal, armoniile chitarei, un muzician de jazz care respiră înainte de următoarea notă. Simte dinamica între note și un sentiment de atmosferă, ca și cum ai fi de fapt acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *