Amplificator integrat Yamaha A-S3200

Intr-o cautare neobosita a inovatiei si a muzicalitatii, Yamaha prezinta varful de gama al seriei de amplificatoare integrate – A-S3200. Creat cu atentie din faza de proiect, A-S3200 atinge un nivel al redarii audio ce devine un nou etalon in lumea hi-fi.

  • Circuite complet balansate pentru a oferi SNR mic si separatie a canalelor imbunatatita
  • Transformator toroidal masiv
  • Conceptul de impamantare mecanica maximizeaza rigiditatea si reduce vibratiile nedorite
  • Condensatori de inalta calitate PPS pentru un sunet cu adevarat muzical
  • Vu-metre superbe ce proiecteaza vizual dinamica si ritmul muzicii
  • Comutatoare cu un design aproape de perfectiune
  • Picioare de alama heavy duty cu spike-uri sau baza anti zgarieturi
  • Terminale de boxe originale taiate din alama pura cu conectare sigura

Muzica se naste din emotie. O poveste personala pe care artistul doreste sa o impartaseasca lumii. Intelegand cu muzica este creata si ajutand artistii sa o creeze graveaza in ADN-ul Yamaha o intelegere fundamentala a muzicii si, in particular, a emotiei de unde muzica se inspira. In dezvoltarea gamei largi de produse Hi-Fi, transmiterea emotiei catre ascultator este una dintre cele mai importante aspecte.

Cabluri groase pentru conexiunile de impamantare prin concept de impedanta joasa

Adoptarea conceptului de impedanta joasa atat minimizeaza pierderea de energie cat si mentine integritatea semnalului audio. Aceasta integritate se traduce intr-o redare muzicala naturala, aducand artistul si ascultatorul impreuna.

Dupa un proces intens, cablurile PC-Triple C au primit o structura mai liniara, permitand ca semnalul sa fie transmis mai precis, inregistrarea audio fiind redata cat mai aproape de original.

Suruburi din alama si terminale din cupru pentru condensatorul block

Adoptarea suruburilor din alama si a terminalelor OFC pentru condesatoarele principale contribuie la conectivitate superioara, cele patru condesatoare masive de 22000μF contribuind la sound stage-ul extrem de deschis.

Circuite complet balansate de la intrari la iesiri

Sistemul de circuite complet balansat folosit in A-S3200 ofera o serie de imbunatatiri. SNR-ul jos se asigura ca momentele de liniste din muzica, sunt fix ce ar trebui sa fie, liniste completa. Acest design permite de asemenea si o separatie a canalelor imbunatatita producand un sound stage ce aproape face ca tot sistemul sa dispara si a muzicii sa apara ca si cum ar fi cantata de artist direct in fata voastra.

Dinamica

Sa simti muzica nu inseamna doar sa o asculti ci sa simti ca esti parte din povestea pe care o transmite. Simtul ritmului, al dinamicii din muzica poate fi redat doar de o prezentare impecabila a acesteia.

Transformator toroidal

Transformatoarele toroidale, renumite pentru performantele lor superioare in componentele Hi-Fi, au fost desemnate sa alimenteze A-S2200. Capacitatea sa de a mentine energia în comparatie cu substituentii ajuta A-S3200 sa furnizeze toata energia emotionala a artistului infuzata in muzica.

Piese de inalta calitate

Cunoscute pentru performantele muzicale si utilizarea in produsele high-end, condensatoarele au fost alese pe spranceana pentru a oferi un sunet autentic si muzical.

Caracter deschis

Hi-Fi-ul autentic este mai putin despre auditia unui sistem de sunet superb si mai mult despre disparitia acelui sistem si de aparitia artistului in camera, ca si cum ar fi live la voi in sufragerie. Caracterul deschis al muzicii este acest sentiment ca artistul este aproape, ca muzica te inconjoara si face ca experienta de auditie sa fie una activa si nu pasiva.

Concept de impamantare mecanica

O expresia a bass-ului adanca, ritmica si melodioasa iti permita sa simti muzica si povestea ei. Conceptul de impamantare mecanica obtine aceast bass expresiv si ritmic prin maximizarea rigiditatii si reducerea vibratiilor nedorite. Transformatorul de putere masiv, condesatorii si radiatoarele sunt prinse direct pe sasiu oferind astfel o rigiditate imbunatatita, in timp ce picioarele cu suruburi sudate direct pe sasiul principal participa si ele la aceast rigidizare. A-S3200 are o constructie de tip Rigid Streamlined care limiteaza vibratiile.

Picioare din alama argintate

Completand rigiditatea amplificatorului picioarele de alama heavy-duty pot fi utilizate atat cu spike-uri cat si cu o baza pentru suprafete delicata si sunt dezvoltate exclusiv pentru varfurile de gama M/C 5000.

Amplificator phono dedicat

Amplificatorul phono este format dintr-un amplificator MC si un amplifcator de egalizare, fiecare dintre ele fiind configurate distinct astfel incat sunetul sa fie bogat, muzical atat cand utilizati doze MC sau MM.

Contacteaza-ne pentru programarea unei auditii