Tehnologii receivere Yamaha

Tehnologii de ultima generatie integrate in noile receivere Yamaha

Yamaha este unul dintre numele cu greutate in ceea ce priveste redarea continutului audio video de calitate si o companie care a inovat permanent in cei 50 de ani de istorie. Pionieri in domeniul tehnologiilor audio acestia nu au contenit sa aduca an de an cele mai noi si avansate solutii in materie de procesare a semnalului audio si a continutului video. Intr-o serie de articole vom prezenta o parte din aceste tehnologii folosite la cele mai noi receivere Yamaha, cele mai performante si avansate tehnologic de pana acum. In primul articol vom prezenta seria RX-V, primele modele de receivere ce te introduc in universul Yamaha. Din aceasta serie fac parte modelele RX-V4A si RX-V6A.

CINEMA DSP 3D pentru filme, muzica sau jocuri

Acesta tehnologie proprietara Yamaha creaza in jurul tau un camp sonor folosindu-se de inregistrari reale si procesare digitala. Yamaha a selectionat sunetul din sali de concerte faimoase si cluburi celebre din lume. Digitalizand aceste informatii si incorporndu-le in receivere, va fi redat la tine acasa sunetul autentic al celor mai mari si cunoscute sali de concerte si cluburi din lume.

Procesarea muzicii comprimate

Cand muzica este comprimata sub forma unui fisier MP3, sunetul are de suferit. Yamaha foloseste un algoritm sofisticat alaturi de o procesare avansata a semnalului care reface ceea ce s-a pierdut initial, facand astfel ca muzica sa sune asa cum trebuie.

Circuit de amplificare High Slew Rate

Ajuta la transmiterea precisa a semnalului audio de inalta rezolutie.

HDR10+

Imbunatateste contastul dinamic, adica contrastul dintre scenele luminoase si cele intunecate. Acest lucru face ca imaginile redate sa ofere un realism mai mare pastrand in acelasi timp si detaliile cele mai mici.

4K/120Hz

Imagini clare indiferent de intensitatea scenelor. Te ajuta in mod special atunci cand te joci, te uiti la competitii sportive sau cand vezi un film de actiune. In practica ai cea mai buna rezolutie si un rata de refresh mare, astfel incat scenele in miscare sunt extrem de clare.

Functii dedicate pentru Gaming (ALLM, VRR, QMS, QFT)

ALLM – Auto Low Latency Mode, ajuta la setarea latentei in functie de continutul redat si asigura imagini fluente fara lag sau intreruperi. VRR – Variable Refresh Rate, ajuta si elimina lag-ul pentru un continut neintrerupt de cea mai buna calitate.

QMS – Quick Media Switching, pentru filme si videoclipuri elimina intarzierile ce pot aparea atunci cand avem scene fara continut.

QFT – Quick Frame Transport, reduce latenta si te ajuta atunci cand te joci pentru a scapa de lag in timp real. Compatibil MusicCast foloseste pe post de telecomanda telefonul mobil sau tableta pentru a accesa repede si fara efort setarile si continutul receiverului tau. O singura aplicatie este compatibila cu toate dispozitivele MusicCast.

Control Vocal – Alexa sau Google Assistant

Cu ajutorul asistentilor virtuali poti sa vezi cum casa ta prinde viata printr-o atingere sau comanda vocala.

YPAO

Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer Analizeaza acustica camerei cu ajutorul unui microfon special, inclus, apoi ajusteaza si imbunatateste semnalul audio pentru a-ti oferi cel mai bun sunet posibil in functie de spatiul in care ai instalat sistemul multicanal.

Compatibil cu boxe spate Wireless

Receiverul tau Yamaha este compatibil cu MusicCast 20 sau MusicCast 50. Aceste boxe pot fi folosite fara fir ca sateliti spate in sistemul tau multicanal 5.1 sau 7.1.

Multi-room Audio cu ajutorul MusicCast

Poti sa pui muzica in toata casa cu o singura aplicatie indiferent de camera in care te afli. Simplu si foarte usor de folosit, acest sistem de management iti transforma casa intr-una inteligenta.

AirPlay 2

Hei Siri! Pune muzica in bucatarie si in sufragerie. Air Play2 iti ofera posibilitatea sa faci streaming din Apple Music catre toate aparatele MusicCast. Usor de folosit cu ajutorul telefonului Apple, tabletei Apple sau pur si simplu prin asistentul vocal inteligent Siri.

Servicii de streaming compatibile:

Tidal, Qobuz, Spotify, Pandora, Amazon Music, Deezer sunt servicii de streaming incorporate in aplicatia MusicCast.

eARC

Lasa-te fascinat de continutul 4K. Audio Return Chanel imbunatatit compatibil cu Dolby TrueHD si DTS-HD iti ofera cea mai autentica experienta audio. O experienta totala ce va duce la un alt nivel filmele tale preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *