Tehnologii receivere Yamaha Aventage

In continuare iti vom prezenta tehnologiile audio/video pe care noua serie de receivere Aventage de la Yamaha le incorporeaza.

Din aceasta serie fac parte modelele RX-A2A, RX-A4A, RX-A6A si varful de gama, cel mai performant receiver din lume, Yamaha RX-A8A.

Echipamentele din  seria Aventage de la Yamaha sunt concepute special pentru cea mai inalta calitate si fidelitate posibila.

Dolby Atmos cu Height Virtualizer

In cazul in care nu ai boxe montate pe tavan sau care proiecteaza sunetul in sus te poti bucura, cu ajutorul tehnologiei Height Virtalizer, de o experienta imersiva audio 3D. Cu ajutorul acestei tehnologii boxele fronale pot simula efectele Atmos fara a fi nevoie de boxe de tavan. Daca ai o configuratie cu 5.1 canale, impreuna cu Height Virtualizer, obtii un sistem cu adevarat Dolby Atmos.

DTS:X

Iti ofera o experienta audio imersiva plasand sunele in spatiu exact ca in realitate, ceea ce face ca tu sa fi in direct in mijlocul actiunii din confortul livingului tau.

CINEMA DSP 3D pentru filme, muzica si jocuri

Acesta tehnologie proprietara Yamaha creaza in jurul tau un camp sonor folosindu-se de inregistrari si procesare digitala. Yamaha a adunat sunetul din sali de concerte cunoscute si cluburi celebre din lume. Digitalizand aceste informatii si incorporandu-le in receiverele Yamaha, ti se reda la tine acasa sunetul autentic al acestora.

Procesarea muzicii comprimate

Cand muzica este comprimata sub forma unui fisier MP3, sunetul are de suferit. Yamaha foloseste un algoritm sofisticat, alaturi de o procesare a semnatului avansata care reface ceea ce s-a pierdut initial, facand astfel ca muzica sa sune asa cum trebuie.

Circuit de amplificare High Slew Rate

Ajuta la transmiterea precisa a semnalului audio de inalta rezolutie.

Tehnologie Anti Rezonanta

Partea inferioara a reciverului are un picior suplimentar pozitionat pe mijloc, unde se afla transformatorul de curent. Acesta ajuta la eliminarea vibratiilor si contribuie la o dinamica crescuta si o scena acustica mai bine definita.

HDR10+

Imbunatateste contastul dinamic, adica contrastul dintre scenele luminoase si cele intunecate. Acest lucru face ca imaginile redate sa ofere un grad de realism mai mare pastrand in acelasi timp si detaliile cele mai mici.

4k/120Hz

Imagini clare indiferent de intensitatea scenelor. Te ajuta in mod special atunci cand te joci, te uiti la competitii sportive sau cand vezi un film de actiune.

Compatibil cu boxe spate Wireless

Receiverul tau Yamaha este compatibil cu MusicCast 20 sau MusicCast 50. Aceste boxe pot fi folosite fara fir ca sateliti spate in sistemul tau multicanal 5.1 sau 7.1.

Functii dedicate pentru Gaming (ALLM, VRR, QMS, QFT)

ALLM – Auto Low Latency Mode, ajuta la setarea latentei in functie de continutul redat si asigura imagini fluente, fara lag sau intreruperi.

VRR – Variable Refresh Rate, ajuta si elimina lag-ul pentru un continut neintrerupt de cea mai buna calitate.

QMS – Quick Media Switching, pentru filme si videoclipuri elimina intarzierile ce pot aparea atunci cand avem scene fara continut.

QFT –  Quick Frame Transport, reduce latenta si te ajuta atunci cand te joci pentru a scapa de lag, in timp real.

YPAO – R.S.C. (Controlul sunetului reflectat) 2

Aceasta tehnologie imbunatatita a microfonului de calibrare analizeaza acustica camerei de auditie si optimizeaza toti parametrii audio. Incorporeaza R.S.C. care corecteaza reflectiile primare ale sunetului pentru a-ti oferi o experiena audio aproape ca in studioul de inregistrari.

Compatibil cu boxe spate Wireless 

Receiverul tau Yamaha este compatibil cu MusicCast 20 sau MusicCast 50, cat si cu subwooferul MusicCast pentru un bass de calitate fara sa ai nevoie de cabluri lungi intinse prin toata camera. MusicCast 20 si MusicCast 50 pot fi folosite fara fir ca sateliti spate in sitemul tau multicanal 5.1 sau 7.1.

Multi-room Audio cu ajutorul MusicCast

Poti sa pui muzica in toata casa cu o singura aplicatie indiferent de camera in care te afli. Simplu si foarte usor de folosit acest sistem de management iti transforma casa intr-una inteligenta.

Control Vocal cu ajutorul Alexa sau Google

Controleaza usor si simplu doar cu ajtorul vocii toate dispozitivele tale din casa.

Ghid avansat pentru configurarea receiverului tau Yamaha

Fara griji si fara confuzii. Foloseste aplicatia dedicata, concputa special pentru a te ajuta in procesul de intializare. Te ghideaza pas cu pas si te ajuta sa conectezi boxele, smart TVul, sursele cat si alte componente ce vor face parte din sistemult tau multi canal.

AirPlay 2

Hei Siri! Pune muzica in bucatarie si in sufragerie.

Air Play2 iti ofera posibilitatea sa faci streaming din Apple Music catre toate aparatele MusicCast. Usor de folosit cu ajutorul telefonului Apple, al tabletei Apple sau pur si simplu prin asistentul vocal inteligent Siri.

Servicii de streaming compatibile

Tidal, Qobuz, Spotify, Pandora, Amazon Music, Deezer. Servicii de streaming incorporate in aplicatia MusicCast.

eARC

Lasa-te fascinat de continutul 4K. Audio Return Chanel imbunatatit compatibil cu Dolby TrueHD si DTS-HD iti ofera cea mai autentica experienta audio. O experienta totala ce va duce la un alt nivel filmele tale preferate.

Zone2

Receiverele Yamaha Aventage beneficiala de 2 perechi de iesiri pentru boxe. Astfel poti sa folosesti independent mai multe perechi de boxe. Poti sa iti alegi daca vrei sa cante cele pe care le-ai pus la piscina sau cele pe care le-ai pus in foisorul de vara. Sau sa cante toate odata. 

Phono

Aceste receivere au incorporat un preamplificator phono cu ajutorul caruia poti sa conectezi un pickup si sa te bucuri de sunetul discurilor tale de vinyl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *